توزین مخزن
توزین مخزن در صنایعی که از مخازن جهت ذخیره سازی استفاده میکنند ضروری است. در صنایع مختلف برای نگهداری مایعاتی که در یک فرایند کاربرد دارند یا صرفا نقش ذخیره سازی را ایفا میکنند از مخازن استفاده میشود. در بسیاری از موارد مخازن در هماهنگی با دیگر قسمتهای یک سیستم کار میکنند که محتویات مواد اولیه یا تسهیل کننده یک فرایند تولیدی و بهره برداری را دربردارند. از این رو وزن مواد درون مخازن برای راه اندازی یک سیستم عملیاتی بسیار حیاتی است.
پشتیبانی محصول
شرایط پرداخت
گارانتی معتبر
نصب و راهاندازی
ویژگی های سیستم توزین مخزن
- اعلام موجودی هر مخزن
- نمایش وزن مخزن در لحظه
- هماهنگی سیستم توزین مخزن با مدار کنترلی و دریچه های ورودی و خروجی
- قابلیت ارسال اطلاعات به اتاق کنترل فرایند
- امکان استفاده از این سیستم برای مدت طولانی
- مقاوم به تاثیرات محیطی اعم از محیط های شیمیایی و دما بالا
- دقت و قابلیت اطمینان بسیار بالا
- استفاده از وزنه های استاندارد برای کالیبراسیون سیستم توزین
- استفاده از تجهیزات با استانداردهای بین المللی ساخت شرکت های معتبر آسیایی و اروپایی (تجهیزاتی از قبیل لودسل و نمایشگر)
- قابلیت توزین مخزن به صورت عمودی و افقی و ثابت و متحرک
آشنایی با سیستم توزین مخزن
ورود و خروج مواد به مخزن دائما در حال تغییر است و سطح مواد درون آن مرتبا تغییر مییابد که با استفاده از سیستم توزین مخزن، حجم و وزن مواد درون مخزن به صورت لحظه ای قابل کنترل است.
علاوه بر مخازنی که محتویات آنها بخشی از یک فرایند را تامین میکند، مخازن ذخیره هم به سیستم توزین مخزن احتیاج دارند. با استفاده از توزین مخزن برنامه ریزی مصرفی آتی یک سیستم ذخیره و میزان قابلیت بارگیری یک مخزن تعیین و تکلیف میشود. به طور کلی میتوان گفت با آگاهی از وزن لحظه ای محتویات یک مخزن بسیاری از برنامهریزیهای کنونی و آتی صورت خواهد گرفت.
کنترل ورود و خروج مایعات به مخزن هم بر اساس همین وزن صورت میگیرد و این وزن به سیستم اجازه تخلیه یا بارگیری مجدد میدهد. راه اندازی سیستم توزین مخزن فرایند کنترل پذیری و برنامه ریزی یک مخزن را تسهیل میبخشد.
با توجه به توضیحات بالا و شناخت اهمیت استفاده از سیستم توزین مخزن، امروزه استفاده از توزین مخزن در تمامی صنایع امری ضروری است و درخواست برای راه اندازی این سیستم با افزایش قابل توجهی روبرو شده است.
اجزای سیستم توزین مخزن
لودسل عنصر اصلی اندازهگیری وزن است. این عنصر که اصولا با مکانیزم تولید سیگنال آنالوگ و سیگنال دیجیتال به کار گیری میشود ممکن است به شکلهای مختلفی از قبیل لودسل فشاری، کششی، خمشی و … تولید و استفاده شود.
در مرحله بعد از سیستم توزین مخزن، سیگنالهای تولید شده در لودسل از طریق کابلها به جعبه اتصال انتقال داده میشود و در آنجا تمامی سیگنالها جمع شده و با یک کابل دیگر به نمایشگر باسکول ارسال میشود.
نمایشگر های صنعتی با دریافت سیگنال اطلاعات را به اعداد و ارقام تبدیل کرده و نمایش میدهند. علاوه بر آن قابلیت ذخیره سازی و اتصال به کامپیوتر و دیگر سیستمها را هم دارند.
این تنها بخشی از سیستم توزین مخزن میباشد که نهایتاً وظیفه توزین مخزن یا همان توزین تانکر را بر عهده دارد.
کاربرد سیستم توزین مخازن
به دلیل ماهیت کنترل پذیری و قابلیت برنامهریزی سیستم توزین مخزن، این تجهیز برای رنج وسیعی از صنایع کاربرد دارد. این سیستم برای مخازن شیر در صنعت لبنیات، مخازن گاز مایع در پالایشگاه ها، مخازن سوخت در جایگاه های سوخت رسانی، مخازن نفت در پتروشیمی ها، مخازن سیمان در پروژه های ساخت و تولید و کارخانجات سیمان و …. کاربرد دارد.